Ja volim Srbiju

U novom nadmetanju u znanju i spretnosti, snage će odmeriti šest takmičara koji već imaju šampionske titule, pehare i medalje sa najvećih svetskih sportskih takmičenja!

Svetski prvaci u basketu - Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero boriće se protiv reprezentativki Srbije i dokazanih šampionki u atletici, košarci i streljaštvu: Ivane (Maksimović) Anđušić, Milice Dabović i Tatjane (Jelača) Mirković.

Specifičan sastav takmičara u ovonedeljnom kvizu "Ja volim Srbiju", bio je izazov više za kapitene timova Neleta Karajlića i Nenada Okanovića.

Predvodeći vrhunske sportiste Srbije, bili su dodatno inspirisani da im ovaj "okršaj" van sportskih borilišta protekne u neprekidnom veselju, radosti i dobroj zabavi - tako su im, u naše ime uzvratili za sve radosti koje domaći sportisti nama priređuju kada se takmiče za Srbiju, obaraju rekorde i pobeđuju...

I tokom ovog izdanja porodičnog kviza "Ja volim Srbiju" ponovo ćemo se podsetiti popularnih domaćih filmova, TV serija i pesama koje smo rado slušali, kao i značajnih uspeha naših sportista ali ćemo sigurno i naučiti i nešto novo o Srbiji. Pomoći će i publika, koja na kraju svake emisije, zajedno s pobedničkim timom, dobija nagradu sponzora.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара