Ja volim Srbiju

Radio-televizija Srbije sa zadovoljstvom najavljuje novi večernji TV program uz koji će se nedeljom uveče ponovo okupljati prijatelji, komšije i članovi porodica - svih generacija.

Uz takmičarsku atmosferu, mnogo zabave i muzike - saznaćete zanimljive ili neobične podatke o Srbiji ili njenim stanovnicima... Nešto od toga ste učili u školi, neke od podataka ste saznavalili na neke druge načine, a o nekima - možda do sada niste ni razmišljali!

TV format "Ja volim Srbiju" je kolažna emisija, kombinacija kviza i muzičko-zabavne emisije. Kroz raznovrsne igre, pesme i zabavu, u svakoj emisiji takmiče se dva tima u kojima su po tri poznate ličnosti iz Srbije. Svaki tim udružuje snage sa svojom publilkom, u borbi za pobedu.

Kroz ovaj televizijski spektakl, koji će svake nedelje uveče od 21 sat obilovati humorom i pozitivnom takmičarskom atmosferoma, provodiće vas voditeljka Nina Seničar.

Lideri takmičarskih timova - stalni kapiteni ekipa biće Nele Karajlić i Nenad Okanović.
U prvoj emisiji "Ja volim Srbiju" na RTS-u, pokazaće nam koliko dobro poznaju Srbiju: Ivan Ivanović, Jelena Gavrilović i Miroslav Ilić, koji će se takmičiti protiv ekipe koju čine Vlado Georgiev, Jovana Joksimović i Mirko Alvirović.

"Ja volim Srbiju" - RTS 1, nedeljom od 21.05

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара