Ko je kod Koje

Muzički festivali bili su najvažnije manifestacije na kojima su se pojavljivali veliki hitovi. Zato je šesto izdanje TV serijala "Ko je kod Koje?" posvećeno upravo ovom fenomenu.

Nikoli Kojo, Hristini Popović i Aleksandru Sedlaru će se u ovoj, šestoj epizodi pridružiti Sanja Doležal, Romana Panić, Nikola Đuričko i Nikola Rokvić.

Nebojša Romčević, scenarista: "Ova serija je sećanje na opštu naivnost, ležerniji način života, iz vremena kada su novine, koje danas smatramo smešnim, bile revolucionarne. Zanimalo nas je da se nasmejemo osobinama našeg čoveka ali je glavna ideja bila da podsetimo gledaoce na činjenicu da je današnjica nastala - u jučerašnjici."

Uz Nebojšu Romčevića i reditelja Stanka Crnobrnju, autorsku ekipu emisije "Ko je kod Koje" čine scenograf Dukan Radenković, kostimograf Suzana Gligorijević, muzički urednici Uroš Marković i Dragoljub Ilić. Kreativni producent serijala je Nikola Kojo, producent ("Smart media") Svetlana Drinjaković, a producent ispred RTS-a Ivana Petković. Urednik emisije je Miroslav Damnjanović.

"Nema šunda, nema glasanja, nema izbacivanja ni uplakanih takmičara. U pitanju je čist humoristički program, kakav nam već dugo nedostaje i kojeg su gledaoci željni." Poručuje vam autorski tim emisije i poziva vas da i ove nedelje uveče budete uz Prvi program RTS-a u 21.05!

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије