Читај ми!

Kineski čaj: Ključanje vode i priprema čaja

Kina je domovina čaja. Kinezi su prvi počeli da upotrebljavaju ovu zimzelenu biljku pre više od 3.000 godina u provinciji Sičuan.

Кинески чај: Кључање воде и припрема чаја Кинески чај: Кључање воде и припрема чаја

Polako je čaj počeo da se pije u celoj Kini, koja je stvorila jedinstvenu kulturu i kult čaja. Priča o istoriji ove korisne i zdrave biljke govori o civilizaciji i nasleđu, čije plodove danas i mi umnogome koristimo.

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом