Читај ми!

Kineski čaj: Tuđina i domovina

Kina je domovina drveća čaja. Kinezi su prvi počeli da upotrebljavaju tu biljku. Pre više od 3000 godina, gajili su i pili čaj u provinciji Sičuan. Veština gajenja čaja polako se širila po celoj Kini, koja je stvorila jedinstvenu kulturu i kult te korisne i zdrave biljke, čije plodove i mi danas umnogome koristimo.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом