Sanjajmo budućnost: Kulinarstvo u budućnosti

Kuvanje u budućnosti, 2050. godine, takođe će morati da odgovori na ekološke izazove: moraće da bude održivo, da čuva resurse planete i suoči se s prekomernom potrošnjom mesa. Naši sanjari pronalaze nove načine da svoju hranu učine ukusnijom, okrećući se novim sastojcima kao što su alge ili insekti.

Kuvanje će nam pomoći da odgovorimo na izazove koji se tiču javnog zdravlja. Koristićemo se visokopreciznim alatkama i robotima koji će možda sve raditi umesto nas. Sve to ćemo verovatno raditi pomoću 3D štampača hrane koji se prilagođavaju našim zdravstvenim potrebama i prehrambenim sklonostima.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом