Kineski čaj: Ključala voda i priprema čaja

Mirisi i ukusi čaja su, u životu svakog Kineza, izuzetno važni. Najcenjenije vrste čaja nastale su isključivo ručnom obradom. To ima poseban značaj, pa je zato i ritual pripreme ovog napitka važan. Svaki pokret, ugao, visina ruke, način spipanja…

Ceremonije pripeme i ispijanja čaja ponekad mogu trajati i četiri sata.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом