Jutro će promeniti sve, 8. i 9. spojene

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Dok iseljava stvari iz lokala i skida fotografiju Dejvida Bouvija sa zida, Saša se priseća starih dobrih vremena, kada je sve bilo drugacije. Filip se suočava sa novim problemom, kada ga je zaustavio policajac kojem je pokazao staru vozačku dozvolu. Anđela ne želi da učestvuje u Sašinoj garažnoj rasprodaji na kojoj planira da proda stvari iz podruma njihove gazdarice i tako se reši dugova. Ljuba je srećan što je Ivona pristala da se pomire. Na sebe preuzima sve obaveze, pa i šetanje psa. Međutim, večernja šetnja će se završiti neočekivanim susretom.

Ljuba je suočen sa novim problemima zbog novca koji duguje zelenašu Kremi. Saša bezuspešno pokušava da nađe novi posao i odbija Svetlaninu ponudu da radi u Belavivi. Filip ubeđuje Jakšu u svoju novu ideju za aplikaciju koja će rešiti sve birokratske probleme. Jakša ne želi da učestvuje u tom poslu. Anđela dobija ponudu od svojih studenata da dođe na žurku koju organizuju. Iako se dvoumi, Saša uspeva da je nagovi da odu. Na žurci se iznenada pojavljuje Ines, Filipova bivša devojka,koja je došla iz Amerike. Ljuba i Filip izlaze u klub, ali veče neće imati prijatan kraj.

Uloge tumače: Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković.
Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević.
Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović. 

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво