Biser Bojane, 4-4, prvi ciklus

"Biser Bojane" je savremena, romantična akciona komedija. Priča počinje u Beogradu i Trstu a završava se na Adi Bojani gde uz niz komičnih situacija, ispreplitanih porodičnih priča, dolazimo do razrešenja ljubavnih problema mladog Đorđa, lekara i ljubitelja prirode i ptica i Lole studentkinje, zaljubljene u more i kajt, kao i davno prekinutog odnosa oca i sina...

Ulcinjski policijski inspektor Rajko na sve načine pokušava da uhvati Nikolu za kojeg je uveren da negde krije ukradene dijamante.

Matija, sin bivšeg Nikolinog partnera, na sve načine pokušava da dođe do tih dijamanata i kidnapuje Nikolinog sina, Đorđa. Pred Nikolom je sada velika dilema - kako da spasi sina i oslobodi se pritiska koji nad njim prave kriminalci. Za sve to vreme odvija se romansa između Đorđa i Lole, kćerke inspektora Rajka.

Uloge tumače: Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mladen Nelević, Mira Banjac, Hristina Popović, Andrija Milošević, Dubravka Drakić, Emir Ćatović, Olivera Bacić, Andrea Mugoša, Nikola Šoć, Vlada Kerkez, Ana Sakić, Dušan Kovačević, Momo Pićurić, Voja Krivokapić, Miodrag Krstović, Enver Petrovci i mnogi drugi.
Reditelj: Milan Karadžić
Scenarista: Vladimir Đurđević

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!