Sumnjiva lica, 35. i 36. prvi ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Batica i Sine dovode estradnu zvezdu Antigonu, političku starletu i pevačicu, da pomogne u promociji nove stranke na lokalu.

Odmah po dolasku, Antigona se sukobi sa Majom oko Milorada. No i pored toga, promocija je više nego uspela. To će primorati Tinu da osmisli kampanju blaćenja Milorada, ne bi li ga dezavuisala kao ozbiljnog Acinog rivala i konkurenta.
Milorad saopštava Maji da bi bilo dobro da se venčaju i da traži pare od tetka Lepe za svadbu. Maja dobija pare od Lepe a Milorad tim parama plaća dug koji je napravio čašćavanjem cele varošice na promociji stranke. Tina i Puzigaća pritiskaju Acu da izvrši pritisak na ćerku Maju da ostavi Milorada ne bi li ga i na taj način oblatili.

Igraju: Nikola Rakočević, Branislav Lečić, Mirjana Karanović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Slobodan Ninković, Jelena Đokić, Nikola Vujović, Miloš Vlalukin, Igor Damnjanović, Katarina Marković, Boris Milivojević, Vladan Dujović, Jovana Gavrilović, Andrija Kuzmanović i drugi.
Scenaristi Slobodan Obradović i Dragan Nikolić, režija Darko Lungulov

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво