Vojna akademija, 27. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Novi kadeti polako ulaze u rutinu koju sobom nosi život u kasarni. Snalaze se kako ko ume i može, neki se ističu znanjem i spretnošću, a neki neobičnim ponašanjem i smislom za humor. Sklapaju se prva međusobna poznanstva, začinju buduća prijateljstva, ali i nagoveštavaju moguće simpatije. Ris u mirovnoj misiji upoznaje tamnoputu Lilu Sisko, koja ga iznenadi znanjem srpskog jezika. Ona je studirala u Beogradu, i dok Zimče pokušava da stupi u vezu sa njim preko skajpa, dvoje "mirovnjaka" usrdno ćaskaju, dok poleću na zadatak. Zimče je tužna i sama. Te iste večeri Stošić shvata da ga je Ivana napustila i bez pozdrava otišla na ponuđeni posao u Dubaiju. On, slomljen, zove Zimče na pivo. I tako, dvoje neraspoloženih drugara završe uz krigle, jadanje i ko zna šta još. Načelnik Akademije predstavlja kolegijumu potpukovnika Panića, koji je bio u mirovnim misijama, a ubuduće će predavati kadetima Naoružanje.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво