Читај ми!

Sumnjiva lica, 31. i 32. epizoda, spojene, 1. ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Aca Beton po nagovoru svojih partijskih drugova kreće u političku kampanju kandidujući se za poslanika u Republičkom parlamentu na upravo raspisanim izborima. Na opšte zaprepašćenje, protivkandidat mu je niko drugi nego nesuđeni zet doktor Milorad Cvijović, nova nada nove stranke na političkoj sceni Srbije

Batica i Sine vrbuju Milorada da uđe u novu političku stranku predviđajući mu blistavu karijeru. Maja misli da je to dobra ideja i nagovara ga da pristane, verujući da će to biti karta za njihov brzi povratak u Beograd. Majka Anđa nikako da se pomiri sa realnošću da njena Maja živi sa Miloradom, nevenčana, pod njenim krovom. Skreće pažnju Aci na to ali on je ne čuje. Opsednut je vešću o upravo raspisanim izborima.

Igraju: Nikola Rakočević, Branislav Lečić, Mirjana Karanović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Slobodan Ninković, Jelena Đokić, Nikola Vujović, Miloš Vlalukin, Igor Damnjanović, Katarina Marković, Boris Milivojević, Vladan Dujović, Jovana Gavrilović, Andrija Kuzmanović i drugi.
Scenaristi Slobodan Obradović i Dragan Nikolić, režija Darko Lungulov.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво