Ubice mog oca, 2-10

Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković i Katarina Radivojević protagonisti su igrane serija RTS-a "Ubice mog oca". Scenaristi su Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, koji je i reditelj serije. Radnja serije odigrava se u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, je mladi, ali već iskusni inspektor, dobija prvi veliki slučaj - rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Nina Janković), u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević), sa kojom je u vezi.
Aleksandar otkriva da je smrt njegovog pokojnog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke. Potpuno sam, u borbi za istinu rizikovaće i sopstveni život.
Nastavljena je potraga za ubicom Milice. Nakon identifikacije tela i dokaza koje je prikupljao sa kolegom Mirkom, Aleksandar hapsi prvog osumnjičenog. Ipak, oseća da nešto nije u redu. Javni tužilac Marija pritiska ga da zatvori slučaj i da se podigne optužnica. Zatvaranje slučaja traži i Aleksandrov šef Marjanović. Jedino Jelena, mlada forenzičarka, oseća njegovu dilemu.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се