Komšije, 27-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Sima prima mušterije koje dolaze da im Nada gleda u šolju. Kod Nade dolazi i Jasmina koja je pita da li će Mile da joj se vrati. Živojin sprema plan kako da što više obruka Ivana ne bi li dobio što manje novca tokom brakorazvodne parnice sa Milicom. Direktor Neđo se zaljubio u Anči koju je zaposlio kao direktorku prodaje i namerava da se venča sa njom. Međutim, Neđova bliska okolina misli da je Anči sponzoruša i da je bolje da se obezbedi predbračnim ugovorom.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено