Jedinstveni lokalni proizvođači Japana: Kođima Giken Kogio, 3-5

Ljubitelji roštiljskih đakonija ne treba da propuste drugu epizodu serijala o jedinstvenim proizvođačima Japana.

Udaljena na samo sat vremena vožnje od Tokija, fabrika Kođima Giken poznata je i van Japana posebno po jednom nesvakidašnjem proizvodu. To je aparat za spremanje jakatorija, japanske verzije roštilja, koji uopšte ne liči na nama poznatu spravu za roštiljanje. Ako ste gurman i ako posebno volite ražnjiće, trebalo bi da poslušate priču o istorijatu i genezi nastanka ovog izuma.
Ovaj program je obezbeđen u saradnji sa Japanskom fondacijom.

 

Repriza , 03. mart u 03:10 i 11:15

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се