Prlainović: Biće teško

Vaterpolista Srbije Andrija Prlainović ocenio je da će meč protiv Crne Gore za bronzanu medalju biti veoma težak, jer Crnogorci igraju jako dobro na Olimpijskim igrama.

"Biće jako teško, jer igraju veoma dobro, nezgodni su i ne odgovaraju nam. Probaćemo, šta drugo da kažem... Videćemo, probaćemo da se skupimo i dogovorimo, ali biće teško posle onakvog meča (sa SAD) jer smo potopljeni od ekipe za koju nisam verovao da može da nas pobedi", rekao je Prlainović. 

 

Prlainović je rekao da će srpski reprezentativci ipak pokušati da pobede Crnu Goru i da bi mogućnost osvajanja olimpijske medalje trebalo da bude dobar motiv.

Reprezentacija Srbije sastaje se sutra sa ekipom Crne Gore u borbi za treće mesto i bronzanu medalju.

Na putu do finala, Srbija je zaustavljena u meču protiv SAD koji je u petak izgubila sa 10:5, dok je Crna Gora u drugom polufinalnom meču izgubila od Mađarske sa 11:9.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво