Dobro društvo u avionu - Đoković i Nadal zajedno na putu ka Americi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković objavio je na Tviteru fotografiju sa Rafaelom Nadalom, uz objašnjenje da su se dva velika rivala, ali i prijatelja, zajedno uputila ka Sjedinjenim Američkim Državama.

"Odlično društvo na putu ka Sjedinjenim Američkim Državama", napisao je Novak Đoković na Tviteru uz fotografiju sa španskim teniserom Rafaelom Nadalom.

Đoković i Nadal nisu odmerili snage na terenu još od četvrtfinala Rolan Garosa 2022. godine, a srpski teniser vodi 30:29 u pobedama.

Novak će početkom marta u SAD igrati na mastersu u Indijan Velsu, što će mu biti prvo pojavljivanje na terenu nakon što je u januaru eliminisan u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera.

Nakon povrede Karlosa Alkaraza, zbog koje je nedavno predao meč prvog kola turnira u Rio de Žaneiru domaćem igraču Tijagu Monteiru, srpski teniser će ostati prvi na ATP listi najmanje do 1. aprila.

Đoković je u ponedeljak započeo 413. nedelju na vrhu, a već je za više od 100 nedelja nadmašio prethodnog rekordera Rodžera Federera.

Dok Srbin svakog ponedeljka postavlja novi rekord, Rafael Nadal muči muku sa povredama. Španac je početkom 2024, posle godinu dana pauze, igrao na turniru u Brizbejnu, gde je u četvrtfinalu poražen od Džordana Tompsona.

Potom je propustio Australijan open zbog nove povrede mišića. Najavljivao je da će se vratiti na teren u Dohi, ali ni za turnir u Kataru nije bio dovoljno spreman. Istakao je da će se koncentrisati na nastavak oporavka kako bi bio spreman za Indijan Vels.

Jedan od najboljih tenisera svih vremena rekao je nedavno da još uvek nije odlučio da li će ove godine završiti igračku karijeru. Priznao je da ne zna koji su mi turniri preostali, ali pretpostavlja da ih nema mnogo.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара