Читај ми!

Gujonu Plaketa banjalučkog odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji

Predsednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, humanitarne organizacije iz Republike Srpske, Milorad Arlov uručio je u Beogradu Plaketu zahvalnicu direktoru Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arnou Gujonu.

Milorad Arlov je rekao da je u ime Odbora, koji je već 15 godina posvećen pomoći Kosovu i Metohiji, došao da se zahvali Gujonu i Upravi, jer dugi niz godina pomaže projekat Odbora „Spojimo decu Kosova i Metohije i Republike Srpske".

On je rekao da je u okviru ovog projekta u proteklih 10 godina, više od 5.500 dece s Kosova i Metohije boravilo kod svojih vršnjaka u Republici Srpskoj, po 7 dana, u 36 gradova i opština Republike Srpske.

Gujon je rekao da mu je drago što je kao direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu primio zahvalnicu, zbog podrške koju uprava godinama pruža banjalučkom Odboru za pomoć Kosovu i Metohiji.

On je dodao da Odbor i Arlov rade izuzetan posao jer pored same humanitarne pomoći na Kosovu i Metohiji, povezuju Srba iz pokrajine sa Srbima iz Republike Srpske.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара