Читај ми!

Dvanaesta Konferencija srpske medicinske dijaspore

Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina otvoriće kao pokrovitelji 12. Konferenciju srpske medicinske dijaspore u četvrtak, 16. juna u 14 časova u Belom Dvoru.

Polazeći od činjenice da je medicina nauka u kojoj se gotovo svakodnevno ostvaruju nova dostignuća, gde razmena znanja i iskustava u svakoj oblasti zdravstvene zaštite imaju veliki značaj, ova tradicionalna Konferencija još jednom će omogućiti lekarima iz Srbije i svih delova sveta da stvaraju i unapređuju profesionalne odnose i dele svoje znanje sa kolegama.

Svečanom otvaranju prisustvovaće i obratiti se predstavnici Ministarstva zdravlja Republike Srbije, dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, prof. dr Lazar Davidović, direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Beogradu, dr Fabio Skano, direktor Lekarske komore Srbije, dr Milan Dimić, lekari sa klinike Mejo, prof. dr Dušica Babović - Vuksanović i prof. dr Vesna Garović, koja će se putem video linka zvanično obratiti i poželeti dobrodošlicu učesnicima, kao i članovi Kraljevskog medicinskog odbora i Srpskog lekarskog društva.

Ove godine biće to kombinacija onlajn i konferencije uživo, tako da će lekari moći da prate predavanja i preko interneta. Sa svakim novim učesnikom to je prilika da se dragoceno znanje razmeni, na dobrobit svih. Formular za prijavu i dodatne informacije dostupni su na sajtu Konferencije - www.sdm.rs

Konferencija srpske medicinske dijaspore je akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Republike Srbije kao međunarodni kongres i deo je sistema kontinuirane medicinske edukacije.

среда, 17. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво