Читај ми!

Magazin Srbija na vezi, RTS Svet, 20.41

Gosti emisije su Miroslav Lutovac, savetnik predsednika Privredne komore Srbije, Dejan Ćika, direktor Skijališta Srbije i prof. dr Vesna Dimitrijević Srećković. Za muziku su zaduženi Bilja Krstić i Bistrik. "Magazin" gledajte i na RTS2 u subotu, 3. decembra u 11.30.

O Investicionoj i poslovnoj konferenciji dijaspore i mehanizmima saradnje sa srpskom privredom, govori gost emisije, Miroslav Lutovac, savetnik predsednika Privredne komore Srbije, nakon povratka iz Ciriha, gde su se na jednom mestu okupili u želji da se što pre realizuju konkretni projekti, a za koje su i švajcarski privrednici zainteresovani.

Nacionalna konferencija o filantropiji, koja je imala za cilj da podstakne osnivanje lokalnih fondacija, održana je u Beogradu, u organizaciji fondacije Trag. Okupila je stotinak predstavnika javnog, privatnog i poslovnog sektora, i oni su naši sagovornici.

Pred početak ovogodišnje skijaške sezone na srpskim planinama, i otvaranju ski staza najpre na Kopaoniku, onda na Staroj planini i Torniku na Zlatiboru, govori direktor Skijališta Srbije, Dejan Ćika.

Prof. dr Vesna Dimitrijević Srećković, endokrinolog i stručnjak za ishranu, u vreme Božićnog posta, podseća nas na njegove blagodeti za zdravlje, ukoliko se pravilno hranimo.

Muzički gosti emisije, Bilja Krstić i "Bistrik" kroz originalno pojanje uživo u studiju, uče nas tradicionalnim muzičkim vrednostima Srbije i balkanskih naroda.

Repriza emisije u 02.10 i sutradan, u četvrtak, u 13.23 na RTS Svet.

Urednici emisije Suzana Gvozdenović Puzović i Dragana Živojnović

Reditelj Dragica Gačić

среда, 29. новембар 2023.
5° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!