Umro bivši portparol Bele kuće

Bivši portparol Bele kuće Toni Snou umro je u subotu u 53. godini od raka debelog creva, koji je, vremenom, zahvatio i jetru.

Snou je u septembru prošle godine napustio Bušovu administraciju i prihvatio posao komentatora na televizijskoj mreži Si-En-En, pošto plata portparola Bele kuće, koja je iznosila oko 170.000 dolara, nije bila dovoljna da pokrije troškove lečenja.

„Duboko smo ožalošćeni zbog njegove smrti...Porodica Snou je izgubila oca i muža, a Amerika predanog javnog radnika i čoveka retkih karakternih osobina," navodi se u saopštenju koje su zajednički potpisali američki predsednik Džordž Buš i njegova supruga Lora.

„Bela kuća je ožalošćena zbog ovog gubitka...Bio je veliki prijatelj i kolega i sjajan sekretar za štampu," rekla je njegova naslednica na mestu portparola Bele kuće, Dejna Perino.

Toni Snou je na mesto sekretara za štampu došao iz pro-republikanske televizijske mreže „Foks", a ostaće zapamćen kao najmanje nepopularan zvaničnik inače tragične adminstracije predsednika Buša.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара