Umro bivši portparol Bele kuće

Bivši portparol Bele kuće Toni Snou umro je u subotu u 53. godini od raka debelog creva, koji je, vremenom, zahvatio i jetru.

Snou je u septembru prošle godine napustio Bušovu administraciju i prihvatio posao komentatora na televizijskoj mreži Si-En-En, pošto plata portparola Bele kuće, koja je iznosila oko 170.000 dolara, nije bila dovoljna da pokrije troškove lečenja.

„Duboko smo ožalošćeni zbog njegove smrti...Porodica Snou je izgubila oca i muža, a Amerika predanog javnog radnika i čoveka retkih karakternih osobina," navodi se u saopštenju koje su zajednički potpisali američki predsednik Džordž Buš i njegova supruga Lora.

„Bela kuća je ožalošćena zbog ovog gubitka...Bio je veliki prijatelj i kolega i sjajan sekretar za štampu," rekla je njegova naslednica na mestu portparola Bele kuće, Dejna Perino.

Toni Snou je na mesto sekretara za štampu došao iz pro-republikanske televizijske mreže „Foks", a ostaće zapamćen kao najmanje nepopularan zvaničnik inače tragične adminstracije predsednika Buša.

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено