Tema: Porodica u vreme pandemije

Polazište za razgovor je aktuelno Istraživanje porodičnih praksi u vreme pandemije Kovid 19.

U toku vanrednog stanja, zbog pandemije Kovidom 19, porodice u čitavom svetu, i u Srbiji, prvi put su se suočile sa jedinstvenim socijalnim iskustvom - potpunom usmerenošću jednih na druge. Iz navedenog sociokulturološkog fenomena potekla je tema današnje emisije o novim porodičnim iskustvima koja su nastala iz takve situacije.

Polazište za razgovor je aktuelno Istraživanje porodičnih praksi u vreme pandemije Kovid 19, koje je upravo u vreme pandemije sprovela grupa sociologa istraživača porodice sa Filozofskog fakulteta u Beogradu i Filozofskog fakulteta u Nišu.

Do kojih su saznanja došli sociolozi na osnovu 130 porodičnih priča iz dvadesetak mesta širom Srbije i da li postoje potencijalni benefiti iz višemesečnog iskustva koje su proživele porodice ‒ bazična su pitanja o kojima će se razgovarati u današnjoj emisiji.

Sagovornice će biti: prof. dr Smiljka Tomanović, sociološkinja, Filozofski fakultet u Beogradu, i Iva Branković, master, porodična psihoterapeutkinja, Fakultet za medije i komunikaciju.

Urednica i voditeljka: Ljubica Krminac 

 

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено