Vizija

Digitalni novembar u Francuskom institutu

Digitalni sadržaji odavno su prisutni u našoj svakodnevici, toliko da ih čak ponekad nismo ni svesni iako se njima permanentno služimo . Oni nam olakšavaju svakodnevicu jer uz pomoć njih stvaramo, razmišljamo, igramo se, čitamo vesti iz čitavog sveta gde god da se nalazili, gledamo filmove... Navedeno je bio povod da Francuski institut, istovremeno u preko dvadeset pet zemalja širom sveta, organizuje četvorodnevnu manifestaciju „Digitalni novembar", ispunjenu predavanjima i radionicama. U okviru veoma bogatog programa, publika će imati priliku da prisustvuje predavanjima stručnjaka na temu zaštite privatnih podataka na internetu, traženja posla i onlajn zaposlenja, prezentacija modula i aplikacija koje olakšavaju poslovanje, a posebna pažnja će biti posvećena maladima.
Manifestaciju, koja će biti realizovana i u Srbiji, u prostorijama Francuskog instituta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu u današnjoj ''Viziji'' predstavlja Branislav Glumac, menadžer projekta.

Emisiju uređuje i vodi mr Ljubica Krminac.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво