Širom zatvorenih očiju

Gosti: Ivana i Miroslav Mitić, scenaristi i producenti

Miško, kako ga zovu Nišlije, upisao je studije mašinstva, ali se odselio u Brno, oženio Ivanom i sa njom u Češkoj počeo da se bavi filmom. Vodio je klub "Salamander", imao je svoje filmske novine i markentišku agenciju u Beogradu. Proslavio se filmovima "Zona Zamfirova" i "Pljačka Trećeg rajha". Kada su se zajednički preselili u Holivud, osnovali su producentsku kuću. Po povratku u Beograd zajednički su napisali scenario za nastavak najgledanijeg srpskog filma svih vremena "Zona Zamfirova". Priča o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine posle venčanja, premijerno je prikazana prošle zime. Ivana i Miško potpisuju ovaj film i kao producenti.
U sasvim otvorenom razgovoru sa Tanjom Gajović govoriće o svom radu, životu u Holivudu, problemima koji prate snimanje filmova, o tome da li su postigli željeni uspeh sa filmom "Vrati se Zone". Saznaćemo sve o planu da se snimi film o Konstantinu Velikom, kao i o njihovim poznanstvima sa velikim holivudskim glumcima i rediteljima.

Autor i voditelj: Tanja Gajović
Muzički urednik: Nebojša Sabovljević


Broj telefona na koji se može uputiti poruka je 064 0202 200, a mejl je: program202@gmail.com ili nam se pridružite na fejsbuku. Broj telefona za uključenja uživo je 011 32 49 202.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се