Читај ми!

Budućnost stiže u Beograd u maju - “Tomorrow conference 2022”

Beograd je domaćin pionira budućnosti na događaju "Tomorrow conference 2022", koji će se održati od 13. do 15. maja u „Belekspo“ centru. To je prva evropska "Tomorrow konferencija" koja će okupiti pionire budućnosti iz oblasti kriptovaluta, metavers-a, NFT-ja.

Oko ove tri sfere koje upravo doživljavaju ekspanziju i osvajaju svet okupiće se vodeće svetske blokčejn kompanije, inovatori i uticajni stručnjaci.

Pod porukom da je 2021. godina bila dobra za kriptovalute, a da će 2022. godina biti još bolja, organizatori su najavili da će na konferenciji biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući rudarenje, ulaganje i još mnogo toga.

Posetioci će naučiti o novim trendovima blokčejna i razvoju kriptovaluta, od najistaknutijih mislilaca i lidera u ovim oblastima, ali i razumeti trendove u DeFi, DAOs i Web3.

Na konferenciji biće predstavljen i NFT prostor, ono šta se nalazi iza umetničkih i kolekcionarskih predmeta, kao i najistaknutiji NFT projekti.

U Beograd će doći i neki od pionira Metavers-a, kao jedne od poslednjih stepenica u evoluciji interneta, koji će edukovati prisutne posetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na živote i svet kakav poznajemo.

U protekloj deceniji "Webiz" platforma je okupljala najuticajnije svetske inovatore i lidere promena digitalnog sveta, a sada kao prvi u Evropi tematski ulaze u srž svetskih inovacija.

Program i potvrđene izlagače možete pronaći na zvaničnoj stranici "Tomorrow conference 2022" http://www.tmrwconf.net/.

недеља, 03. децембар 2023.
2° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке