Читај ми!

Džef Bezos častio sebe u 2021. – jahtom od pola milijarde dolara, hektarima imanja na plaži, besmrtnošću

Danas je amazon.com jedno od glavnih mesta za onlajn kupovinu. Na čelu ove kompanije nalazi se Džef Bezos koji je i sam dosta vešt u šopingu.

Stvari koje kupuje Džef Bezos ne prodaju se na platformi amazon.com, već na ekskluzivnim aukcijama po Bezosovim uputstvima.

Davne 1994. godine, to ime nije mnogo obećavalo, i niko nije ni sanjao da će Amazon biti ovo što je danas. Kada je 1997. godine kompanija zaradila 54 miliona dolara, Džef Bezos postao je milioner. Danas je najbogatiji čovek na svetu, pa može sebi da ispuni „skupe“ želje i obavi neverovatne kupovine.

Jedna od njih je luksuzna jahta vredna 500 miliona dolara, koja je duža od fudbalskog terena, ima tri jarbola i tri palube.

Novi dom na Havajima prostire se na 14 hektara i košta 78 miliona dolara. Nalazi se uz obalu okeana, gde je priroda netaknuta. Kuća je s jedne strane okružena stenama vulkanskog porekla, što je nazaboravan pejzaž.

Distopijska besmrtnost

Predviđa se budućnost u kojoj će bogati moći da plate produženje svog životnog veka na Zemlji. Bezos je navodno finansirao startap koji radi na ovoj biotehnologiji.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се