Читај ми!

Luksuzni dom Džefa Bezosa i njegove devojke Loren na Havajima

Džef Bezos i Loren Sančez kupili su imanje os 14 hektara na plaži u Mauiju na Havajima, koje su platili 78 miliona dolara. Cena je bila prihvatljiva za jednog od najbogatijih ljudi na svetu

Tropsko imanje u zalivu La Perouse na ostrvu Maui je izolovano i udaljeno od ostatka ostrva. Glavna vila ima oko 450 kvadratnih metara, sa kuhinjom na otvorenom i pogledom na okean. Okeanska nekretnina nalazi se na retko naseljenoj jugozapadnoj strani Mauija, daleko od Kahuluija, najvećeg grada na ovom ostrvu. Kuća je okružena stenovitim poljima od lave i državnim parkom prirode.

Prema izveštajima, imovina je prvobitno pripadala biznismenu iz Kolorada Dagu Šaci, koji je kupio 1996. godine sa svojim poslovnim partnerima za 4,2 miliona dolara. Zatim, 1999. godine, Šats i njegova supruga su kupili celo imanje i potrošili nekoliko hiljada dolara da ga renoviraju i prilagode sopstvenim željama.

Vezu Džefa Bezosa i Loren Sančez prate različite priče i spletke, ali na iznenađenje mnogih, Džef i Loren su iz svih kontroverzi izašli još jači.

Par je sada u stabilnoj vezi i često ih možemo videti kako zajedno krstare celim svetom. Prvo zajedničko pojavljivanje imali su tokom teniskog turnira u Vimbldonu u Londonu, odmah posle Bezosovog zvaničnog razvoda, koji se dogodio u julu.

U avgustu su Sančez i Bezos mogli da se vide kako šetaju Sen Tropeom i krstare pored obale Španije na jahti medijskog magnata Dejvida Gefena. Duo je od tada posetio brojne destinacije, uključujući Indiju, Karibe....

„Džef i Loren obožavaju Maui, pa je bilo logično da dođu ovde jer zaista često posećuju ovo ostrvo i žele da budu deo lokalne zajednice.

Par je u februaru prošle godine potrošio 165 miliona dolara na imanje "Vorner Estejt" koji se nalazi na Beverli Hilsu.

петак, 24. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије