Читај ми!

Milica Zarić o novim „Tajnama vinove loze“: Vraćamo se u prošlost – zbog pokušaja ubistva

Porodična drama, sa novim izazovima i brojnim novim likovima – treća sezona serije „Tajne vinove loze", u ukupno 36 epizoda, počinje sa emitovanjem svakog dana od 20 časova na Prvom programu RTS-a. „Malo su me scenaristi pustili na miru, Jelena je sada dobra“, rekla je Milica Zarić, o liku koji tumači.

Milica je gostujući u Beogradskoj hronici rekla da je glavna ljubavna priča u novoj sezoni Tajne vinove loze između Vere i Vuka, i da je njen lik, Jelena – sada „jedna zadovoljna razvedena žena“.

Glumica kaže da ne može mnogo da otkriva, ali je sigurno to da će „Jelena biti dobra“: „Jelena se smirila. Jelena je srećno razvedena u trećoj sezoni, tako da je zadovoljna sobom, pa je onda, zadovoljna i drugima“.

Ipak, prva epizoda nove sezone počinje nemilim događajem na venčanju njene ćerke Anje, koju neko pokušava da ubije. Zato se, kako Milica objašnjava, radnja seli u prošlost, kako bi se pokušalo sa razjašnjavanjem okolnosti na svadbi.

„Malo vuče na triler i onda ćemo da se vratimo, na primer, godinu dana unazad, i da vidimo kako je došlo uopšte do toga da se Anja upozna sa tim dečkom, za koga se sada udaje, šta je tu bilo, šta se izdogađalo...“, ispričala je Zarićeva.

Prokomentarisala je i transformaciju „lošeg“ karaktera lika koji glumi u „dobar“ iz profesionalnog ugla: „Nađeš razloge… Niko nije zao kao u bajci, zato što je zao sam po sebi, nego, gde su ti uzroci nezadovoljstva, gde su ti njeni motivi za to što radi, šta su njeni ciljevi, kakva je to osoba, iz kog podneblja, kakvog porekla, koje joj je okruženje, šta su glavni odnosi, glavni sukobi… Onda, kad sve to napraviš, za neki lik, ličnost, onda pokušaš da ga i razumeš, nalaziš opravdanja“.

Otkriva da je među brojnim novim likovima, i lik koji tumači njen brat, Ivan Zarić, za šta je saznala kada je tek dobio ulogu. Ipak, nisu imali zajedničku scenu jer im se likovi ne susreću tokom radnje serije.

четвртак, 16. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара