Kako je Luk Blek izgubio Dušku Vučinić u Tel Avivu

Glas Duške Vučinić je zaštitni znak svakog prenosa „Pesme Evrovizije“. Međutim, na ovogodišnjem takmičenju ćemo Duškine zanimljive komentare možda slušati sa drugog mesta.

Delegacija Srbije otputovala je u Tel Aviv na manifestaciju "Israel Calling" na kojoj će se, između ostalih, predstaviti i Luk Blek, ovogodišnji predstavnik Srbije.

Uoči večerašnjeg koncerta, takmičari su posetili Evrovizijsku šumu nadomak Tel Aviva u kojoj je svako od njih posadio drvo. Povratak u grad je bio organizovan autobusima, ali nije sve teklo po planu.

Naš predstavnik je poslao poruku Duški Vučinić da je u pogrešnom autobusu. Za Internet portal RTS-a komentatorka „Pesme Evrovizije“ objašnjava šta se dogodilo.

„Nakon sadnje drveća na temperaturi od oko 30 stepeni i pres konferencije pre toga u “Evrovizijskoj šumi”, bilo je vreme da krenemo na tonsku probu. Malo me je omelo sunce, rekla bih. Sela sam u autobus, na svoje omiljeno mesto pored prozora, ali gle čuda, ni Luka ni Srđan nisu bili pored mene“, rekla je Duška Vučinić.

Dodala je kako je to možda trebalo nešto da joj nagovesti, ali su joj ubrzo organizatori prišli i suptilno zamolili da pređe u prevoz u kojem je zapravo trebalo da bude.

„Tek nakon toga sam videla i poruku u zajedničkoj grupi kako me traže — ostalo je samo da se slatko nasmejemo. A vidim da je moj slučajni i kratkotrajni nestanak zabavio mnoge na Tviteru, pa ih ovim putem pozdravljam sa sigurne lokacije“, poručila je Duška.

Koncert počinje večeras u 21 čas u Hangaru 11 u Tel Avivu, a predstavnik Srbije Luk Blek dobio je tu čast da zatvori ovogodišnji “Israel Callng".

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се