Рецепт шпанског писца – како из позоришта изаћи без целулита

"Твоје тајно оружје против неукротивог целулита" није нова антицелулит метода, већ позоришни комад. Написао га је шпански писац Ињиго Рамирес де Аро. Дипломатију је заменио писањем и у Београд се вратио на извођење своје комедије у Београдском драмском позоришту, коју су приредили глумци Краљевачког позоришта

Посетиоци Београдског драмског позоришта видели су како изгледа краљевачко читање шпанског комада који говори о потрошачком друштву.

Шпански писац Рамирес каже да је целулит уопштен проблем, да се једног дана пробудио и схватио да су сви препуни целулита и да мора да учини нешто за људску врсту.

"Тако да сам пронашао решење како да се тело ослободи целулита, али што је још битније, и људски ум. После представе излазите из позоришта са новим телом, јер сва масноћа оде у ваш мозак", објашњава Рамирес.

Директор Краљевачког позоришта Миодраг Дуловић каже да је шпански писац поклонио свој текст позоришту уз један услов – да поново дође у Србију и да види свој комад.

"Ово је по мишљењу ауторске екипе анархокомедија. Цела представа и Рамирес руши постулате, било какве узусе које поставља драматургија", каже Дуловић.

Аутор има важну поруку за публику у Србији.

"Желим да подсетим српски народ да је Србија велика земља", истакао је Рамирес.

број коментара 0 пошаљи коментар