Још филмова под ведрим небом

Београђани ће и током августа моћи да уживају у филмској магији на отвореном. На више локација у српској престоници пројекције ће имати велики филмски класици попут „Било једном на дивљем западу“, „Доручак код Тифанија“, „Празник у Риму“, „Дипломац“, „Неки то воле вруће“, „Певајмо на киши“.

Програм бесплатних летњих биоскопа широм Београда, под називом "Film street", наставља се и током августа, најавили су организатори из београдске Канцеларије за младе.

Цветни трг, Калемегдан, парк Мањеж, Скадарлија, Косанчићев венац, Страхињића Бана, Пристаниште код Бетон хале, угао улица Милутина Бојића и Палмотићеве и Чубурски парк неке су од локација на којима Београђани могу да уживају у филмским класицима.

Током августа на програму ће бити филмови Грађанин Кејн, Било једном на дивљем западу, Кабаре, Доручак код Тифанија, Празник у Риму, Дипломац, Таксиста, Неки то воле вруће, Певајмо на киши, Дивља хорда, Ватрене улице, До последњег даха, Лифт за губилиште, Осми путник, Велико плаветнило и многи други. 

Посетиоци који су заинтересовани да сазнају тачне датуме и места у граду на којима ће се одржавати пројекције одређених филмова, као и друге детаље у вези са програмом могу да посете сајт kancelarijazamlade.rs/filmstreet/index.php.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 06. феб 2012, 17:26) - Aleksa [нерегистровани]

MOLBA

Molim vas da emitujete filmove: "Dorucak kod Tifanija" , " Neki to vole vruce"....... u vecernjim vasovima oko 21h.....Kao i film "Dzejn Ejr".......Molim vas!!!!!