Читај ми!

Временска прогноза за 19. март 2024.

Облачност за запада вечерас ће захватити већи део земље, али ће падавина бити само јужније од Ваљева. Већ сутра расте ваздушни притисак и доноси разведравање. Са севера стиже хладнији ваздух и спушта температуру. Последњег дана календарске зиме ујутру на северу земље слаб мраз, а највиша дневна температура од 8 до 13 степени. У Београду после претежно облачног јутра, сунчано, али ветровито и 5 степени хладније него данас, у најтоплијем делу дана до 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

19.03.2024. Уторак: Ујутру на северу Војводине слаб мраз. Током дана у свим пределима претежно сунчано и хладније уз малу и умерену облачност, осим на југозападу, југу и југоистоку Србије где ће још ујутру и пре подне бити облачно местимично са кишом, на високим планинама са снегом. Ветар слаб до умерен северни, средином дана и после подне повремено и јак. Најнижа температура од -1 на северу Војводине до 6 на југу и истоку земље, а највиша дневна од 8 до 13 степени.

20.03.2024. Среда: Ујутру слаб мраз у већини места. Током дана претежно сунчано уз малу до умерену облачност. Ветар слаб до умерен северозападни, на истоку повремено и јак. Најнижа температура од -2 до 4 на југу и истоку земље, а највиша дневна од 11 до 16 степени.

21.03.2024. Четвртак: Ујутру слаб мраз у приземљу, а понегде и слаб мраз на 2 m висине. Током дана претежно сунчано уз малу до умерену облачност. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -2 до 5, а највиша дневна од 14 до 18 степени.

22.03.2024. Петак: Пролазно наоблачење које ће понегде условити краткотрајну кишу или пљусак. Ветар слаб до умерен северозападни. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 14 до 19 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 23.03.2024. до 27.03.2024.)
У суботу претежно сунчано и топло, а у недељу ново јаче наоблачење са кишом и падом температуре са северозапада. Почетком следеће седмице хладније, местимично са кишом.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво