Читај ми!

Временска прогноза за 28. фебруар 2024.

Претпоследњег дана фебруара поново мало до умерено облачно, натпросечно топло и без падавина. Дуваће кошава, а на југу Баната очекују се удари олујне јачине. Температура без битније промене, јутарња од 4 степена, највиша дневна поново до 20 степени. У Београду и сунце и облаци, уз кошаву и температуру до 20 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

28.02.2024. Среда: Натпросечно топло, у кошавском подручју и планинским пределима и ветровито. Током дана мало до умерено облачно и суво време. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и планинским пределима и јак, а на југу Баната и са ударима олујне јачине, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 4 на југу и истоку Србије до 12 у јужном Банату, а највиша дневна од 15 до 20 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

29.02.2024. Четвртак: Умерено до потпуно облачно и топло, на северу углавном суво, у осталим пределима понегде са слабом, краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и планинским пределима и јак јужни и југоисточни, у планинским пределима, на југу Баната и у доњем Подунављу, повремено и олујни. Најнижа температура од 6 до 11, а највиша од 15 до 20 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

01.03.2024. Петак: Умерено до потпуно облачно и топло, местимично са слабом, краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и планинским пределима и јак јужни и југоисточни, у планинским пределима, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и олујни. Најнижа температура од 7 до 10, а највиша од 14 до 18 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

02.03.2024. Субота: Умерено до потпуно облачно и топло, у брдско-планинским пределима понегде са слабом, краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и планинским пределима и јак јужни и југоисточни, а на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и олујни. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 14 до 18 степени. Упозорење: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 03.03. до 07.03.2024.)
Задржава се топло време за овај период године, а у кошавском подручју и планинским пределима и даље ветровито уз умерен и јак, повремено и олујни јужни и југоисточни ветар. У недељу и понедељак суво са дужим сунчаним периодима, а од уторка претежно облачно и мало свежије време местимично са кишом.

уторак, 28. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије