Читај ми!

Временска прогноза 27. јануар

Стигао је хладнији ваздух, па се јутарња и дневна температура неће много разликовати, од минус 1 степен, до највише 3. У Београду опрезно на улицама и тротоарима због поледице. Температура сутра блиска нули.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

27.01.2023. Петак: Облачно и у већини крајева са снегом, а на североистоку земље понегде и са кишом. У нижим пределима јужно од Саве и Дунава стварање/повећање висине снежног покривача за 5 до 10 cm, док ће се у Војводини формирати мањи снежни покривач. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 1, а највиша од 1 до 3 степена. Упозорења: Снег, формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 90%.

28.01.2023. Субота: Облачно, повремено са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни, на планинама повремено и јак. Најнижа температура од -2 до 0, највиша од 0 до 4 степена. Упозорења: Снег, мање повећање висине снежног покривача, вероватноћа 80%.

29.01.2023. Недеља: Умерено до потпуно облачно уз постепени престанак падавина. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -3 до 0, највиша од 0 до 3 степена.

30.01.2023. Понедељак: Умерено до потпуно облачно суво и мало топлије. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од -4 до -1, највиша од 3 до 6 степени.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво