"Динамо", сотоне и Велика Србија

Председник загребачког "Динама", у вербалном обрачуну са мрачним силама које желе да униште "Динамо", створе Велику Србију... “Сотоне”, које потичу из хрватског Сабора, нису именоване. Претходно, саборски заступници питали Мамића да ли плаћа порез.

Крај фудбалске сезоне у Загребу. Први човек "Динама" Здравко Мамић у свом стилу. Отпустио тренера, позвао Цицу Крањчара да се врати и, на крају, оптужио "сотоне" из парламента да руше "Динамо" и стварају Велику Србију.

"Здравко Мамић свим запосленима даје божићницу, ускрсницу и регрес. А те су сотоне укинуле свима све... Ја не знам о коме се ради. Можда је то апстрактно, али ако је, онда схватите ово као превентиву за будућност... Те сотоне чекају да Мамић оде из клуба, па да хрватску светињу баце на колена. То је њихов мрачни план - бацити хрватског човека на колена. То је план стварања Велике Србије", рекао је Мамић.

Број коментара 69

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво