Црвени картон? Стварно?!

Репортерски куршлус током утакмице између Портсмута и Блекбурна. Репортер "Скај спорта" са утакмице нема појма да је играч Портсмута Ентони Ванден Боре добио црвени картон. Срећом, екипа у студију боље је информисана.

Тим репортера британског "Скај спортса" сигурно је добио пацке после утакмице између Портсмута и Блекбурна, јер извештач са терена Крис Камара није имао представу да је Ентони Ванден Боре добио црвени картон, на чему је инсистирала екипа која се налазила у студију.

"Неко од играча Портсмаута је добио црвени картон. Ко је то био, Крис?", питао је Џеф Стелинг, а Камара је одговорио: "Немам појма".

"Видео сам га да излази, али сам мислио да је замењен", рекао је Камара, на шта је Стелинг одговорио: "Професионално, као и увек".

Ипак, чини се да су се сви добро забављали.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се