Читај ми!

Обустављена потрага за несталима у урушавању моста у Балтимору

Спасилачке екипе обуставиле су потрагу за шест људи који су нестали након рушења моста у Балтимору, пошто се претпоставља да су мртви, саопштиле су локалне власти.

Претпоставља се да шест особа за којима се трагало након што се срушио мост у Балтимору није преживело несрећу, рекла је званичница Обалске страже Шенон Гилрит, јавља Глас Америке.

"Не верујемо да ћемо их пронаћи живе”, рекла је Гилрит.

Међу шесторо особа за којима се трагало у реци Патапско су радници који су поправљали рупе на мосту, из Мексика и Гватемале, преноси Си-Ен-Ен.

До несреће је дошло јуче, када је један од стубова моста "Френсис Скот Ки" у Балтимору ударио велики теретни брод, након чега се део моста срушио. У воду су, са висине од 50 метара, упали и људи и аутомобили.

Две особе су јуче спасене из воде, чија је температура у тренутку пада била око -1 степен.

Амерички медији преносе да је теретни брод "Дали" под сингапурском заставом, који је ударио у мост, био укључен у још један инцидент, у луци Антверпен у Белгији 2016. године.

Си-Ен-Ен преноси да су од 2018. бродови којима управља "Sinergy Marine Group", компанија која је управљала "Далијем" били умешани у најмање три смртоносна инцидента.

Америчка обалска стража претражује више десетина оштећених контејнера, у којима је, како се верује, било потенцијално опасних материјала, јавља Си-Ен-Ен позивајући се на неименоване званичнике.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво