Читај ми!

Карлсон: Пратили ме пре разговора са Путином, Џонсон тражи милион долара за интервју

Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да су га америчке обавештајне агенције пратиле пре интервјуа са председником Русије Владимиром Путином.

Такер Карлсон је рекао да је неколико дана пре заказаног интервјуа са руским председником Владимиром Путином, добио позив од репортера Њујорк тајмса који га је питао када ће интервјуисати руског председника Владимира Путина.

"Он то није могао да зна. Никоме нисам рекао. Очигледно је да су опет урадили исто. Доставили су информацију Њујорк тајмсу, у покушају да омету интервју", рекао је Карлсон у подкасту Глена Бека.

Амерички новинар, након што је отпуштен са Фокс њуза, покренуо је своју емисију на друштвеној мрежи Икс, на којој је и објавио интервју са председником Русије Владимиром Путином.

Током двочасовног интервјуа са Карлсоном објављеног у ноћи 9. фебруара, а који је имао више од 170 милиона прегледа на друштвеној мрежи Икс (Твитер) и више од десет милиона на Јутјубу, Путин је, између осталог, рекао да Русија неће напасти НАТО, посебно Пољску, Летонију и друге балтичке земље.

Истовремено, према његовим речима, страни политичари редовно плаше своје становништво претњама из Москве, скрећући пажњу са унутрашњих проблема.

Руски председник је такође приметио да су западне земље почеле да схватају да је стратешки пораз Русије у сукобу са Украјином немогућ, па треба да размишљају о даљим корацима, напомињући да је Москва спремна за дијалог.

Разговор Карлсона са Путином је уједно био први интервју руског председника са западним новинаром од почетка рата у Украјини. Наишао је на критике великог броја америчких медија и појединих политичара.

Руски председник Владимир Путин каже да би санкције против америчког новинара Такера Kарлсона након његове посете Русији показале право лице модерне либерално-демократске диктатуре у САД.

"Џонсон тражи милион долара за интервју"

Такер Карлсон је у подкасту Глена Бека рекао и да је након оптужби бившег британског премијера Бориса Џонсона да је "марионета Кремља", затражио интервју са њим, али да му је за то тражено милион долара.

"Борис Џонсон ме назива марионетом Кремља или тако нешто. Зато сам затражио интервју са Борисом Џонсоном. Коначно ми се јави један од његових саветника и каже да ц́е разговарати са мном, али да ће ме то коштати милион долара. Он жели милион долара", рекао је Карлсон. 

субота, 20. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво