Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Бајден: Нови споразум о таоцима не очекује се ускоро; Број страдалих Палестинаца премашио 20.000

Сукоб Израела и Хамаса – 75. дан. Интензивни преговори о новом примирју између израелске војске и припадника Хамаса у току су у Каиру. Председник САД Џозеф Бајден тврди да се нови споразум о ослобађању таоца у Појасу Газе ускоро не очекује. Са друге стране, Хамас саопштава да је број страдалих Палестинаца премашио 20.000. Јеменски Хути истичу да спроводе општу мобилизацију да би припремили борце за учешће у рату на страни Хамаса у палестинској енклави.

Бајден: Нови споразум о таоцима не очекује се ускоро; Број страдалих Палестинаца премашио 20.000 Бајден: Нови споразум о таоцима не очекује се ускоро; Број страдалих Палестинаца премашио 20.000

Сукоб Израела и Хамаса ушао је у 75. дан. Одбрамбене снаге Израела (ИДФ) настављају са операцијама у Појасу Газе, али и на израелској граници са Либаном.

ИДФ и Шин Бет тврде да је главни човек Хамаса за новчане трансакције убијен на југу Газе.

У Појас Газе је ушло 127 камиона са хуманитарном помоћи, објавили су израелски медији.

Поново је одложено гласање о нацрту резолуције о рату у Гази, на предлог Уједињених Арапских Емирата, како би се избегао вето САД.

Египат и САД сагласили су се да сарађују како би се спречило расељавање Палестинаца са њихове земље, саопштило је египатско министарство спољних послова.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво