Читај ми!

Оставили бебу на аеродрому у Тел Авиву јер за њу нису купили карту за лет

Неименовани пар оставио је бебу на шалтеру за пријаву на аеродрому у Тел Авиву, јер за бебу нису имали карту за лет, преноси Си-Ен-Ен.

Пар који није именован у уторак се са бебом пријављивао за лет "Рајанeра" од међународног аеродрома "Бен Гурион" до Брисела. Испоставило се да беба није имала карту, па је пар кренуо да се укрца на лет и оставио бебу на шалтеру за пријаву.

Случај је прослеђен полицији, изјавила је портпаролка "Рајанера" за Си-Ен-Ен.

"Путници који су летели из Тел Авива за Брисел пријавили су се на лет без резервације за бебу. Затим су оставили бебу приликом пријаве. Агент за чекирање на аеродрому 'Бен Гурион' позвао је обезбеђење аеродрома које их је уклонило из реда и то је сада посао за локалну полицију", навела је портпаролка.

Израелска аеродромска управа потврдила је да се инцидент догодио.

"Пар и беба са белгијским пасошима стигли су на лет на Терминал 1 без карте за бебу. Пар је каснио на лет, након што је пријава затворена. Оставили су бебу у лежаљци и потрчали према делу за безбедносну проверу, у покушају да дођу до капије за укрцавање на лет", изјавио је портпарол полиције.

Портпарол израелске полиције рекао је Си-Ен-Ену да се чини да је ствар решена до тренутка када је полиција стигла на лице места.

"Беба је била са родитељима и нема даље истраге", навео је портпарол полиције.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво