Кокаин сaкривен међу ружама

Холандске власти ухапсиле три особе које су покушале да у пошиљци од 20.000 ружа на аеродрому у Амстердаму прокријумчаре девет килограма кокаина из Латинске Америке.

Пошиљка кокаина из Латинске Америке, сакривена међу 20.000 ружа, пронађена је на аеродрому у Амстердаму, недељу дана пред Дан заљубљених,  саопштиле су холандске власти.

Руже, један од најчешћих поклон за Дан заљубљених који се слави 14. фебруара, стигле су прошле недеље летом из Боготе преко Порторика, пренела је агенција Ројтерс.

Кокаин је пронађен у целофанским пакетима стављеним у кутије са ружама.

Полиција је ухапсила три особе у Холандији и запленила девет килограма кокаина у њиховом поседу, укљчујући и пристиглу пошиљку.

Улична вредност заплењеног кокаина износи око 1,3 милиона евра.

На бечком међународном аеродрому, заплењено је и 206 килограма кокаина, што је највећа количина дроге откривена на том аеродрому.

Кокаин је био подељен у седам торби, сакривених у теретном делу аеродрома. Вредност заплењене дроге процењује се на 40 милиона евра, а ухапшено је шест особа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије