Читај ми!

Маск: Вратио бих Трампу његов налог на Твитеру

Најбогатији човек света Илон Маск каже да би одблокирао Твитер налог бившег председника САД Доналда Трампа када би процес куповине контролног дела акција компаније био завршен.

Маск, који је једну од највећих друштвених мрежа купио за 44 милијарде долара, одлуку Твитера да блокира Трампов налог је у јануару 2021. назвао "грешком".

"Мислим да није било исправно забранити налог Доналда Трампа. Мислим да је то била грешка", рекао је Маск. Ја бих поништио трајну забрану...Али моје мишљење, и (оснивач Твитера) Џек Дорси, желим да буде јасно, дели ово мишљење, да не би требало да имамо сталне забране", додао је Маск.

Трамп је трајно суспендован са Твитера након упада његових приаталица на Капитол хил 6. јануара 2021. због кршења правила платформе против подстицања насиља, одлуке за коју је компанија рекла да је подржао Дорси.

Твитер је одбио да коментарише Маскове коментаре.

Трамп је недавно рекао да се не би враћао на Твитер чак и ако би му налог био враћен, пошто сада промовише своју сопствену друштвену мрежу, Трут Соушал.

Са друге стране, Маск је признао да његова куповина Твитера и Трампов повратак још нису готова ствар. "Рећи ћу да још увек не поседујем Твитер, тако да ово није ствар која ће се сигурно десити", рекао је Маск.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара