Читај ми!

Грађани Јагодине незадовољни услугама градске топлане

Грађани Јагодине незадовољни услугама градске топлане данас су предали петицију са потписима и захтевима Јавном Предузећу Топлана. Петицију је до сада потписало 1.500 грађана од укупно 6280 корисника.

Захтеви су различити: од ревидирања цене грејања,жалбе на обрачун по потрошњи, па до захтева да се искључе са система. Многи се жале и на заједничке калориметре који су уграђени у подстанице и тврде да следеће грејне сезоне неће моћи да плаћају рачуне.

Обавештења која су стигла корисницима топлане и која су била непосредни повод за грађанску иницијативу су рачуни по потрошњи. Тај систем наплате ће бити примењиван од следеће грејне сезоне.

Такве рачуне већ плаћа 800 корисника који имају своје  калориметре. Прошле године са система топловода искључило се 196 корисника станова и седам власника пословног простора.

Директорка Јавног Предузећа Топлана Нада Пурић-Марковић каже да је искључење са система могуће ван грејне сезоне и само ако то дозвољавају техничке могућности, а да се при том не утиче на квалитет грејања осталих станара у згради.

rts.jagodina@rts.rs
+381 35 244 221

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије