Читај ми!

Крагујевачки театар на Комедијафесту 2013

Представа Књажевско-српског театра „Моје бивше, моји бивши" уврштена у програм Комедијафеста 2013 у Зворнику. На 4. фестивалу комедије у Зворнику представиће се и глумци приштинског и београдског Народног позоришта, тузланског Театра Талија, Сцене Маска из Шапца и Позоришта Приједор.

Селектор и директор Комедијафеста 2013 Душан Петровић у званичну такмичарску селекцију манифестације, која се одржава од 22. до 26. маја у Зворнику, уврстио је представу „Моје бивше, моји бивши" Књажевско-српског театра.

На програму 4. фестивала комедије у Зворнику, поред представе крагујевачког позоришта су и „Грађанин племић" Народног позоришта Приштина и Народног позоришта Београд, „Државни лопов" тузланског Театра Талија, „Клара, догодило се нешто неочекивано" Сцене Маска из Шапца и „Дјелидба" Позоришта Приједор.

Глумци Књажевско-српског театра своју представу одиграће 26. маја.

У представи „Моје бивше, моји бивши", коју је по тексту британског писца Д. Ц. Џексона режирала Слађана Килибарда, играју Милош Крстовић, Исидора Рајковић, Катарина Митровић, Нађа Маршићевић и Душан Станикић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије