Читај ми!

Стробери дрво на мети вандала

Домаћи изум - соларни пуњач за мобилне телефоне - добио је многе похвале и награде у иностранству. Неким Врањанцима очигледно није било по вољи "Стробери дрво" постављено у центру града, па су уништили половину каблова и прикључака за телефоне.

Пре двадесет дана, у центру Врања, компаније "Телеком" и "Стробери енерџи" поставиле су соларни пуњач за мобилне телефоне.

"Стробери дрво" нашло се некоме на путу, покидани су каблови, ишчупани пуњачи за мобилне телефоне, оштећен соларни пуњач.

Грађани кажу да је то вероватно хир необуздане омладине и да треба много средстава да се обнови.

Соларни пуњач је поклоњен граду, како би служио Врањанцима. Десеторо грађана је истовремено могло да пуни телефон, а сада то могу да чине само они чији су прикључци за мобилне преживели налет вандала.

Владица Ранђеловић из Службе за односе с јавношћу у Градској управи каже да ће већ следеће недеље на пуњачу бити инсталирани каблови.

"Ја бих позвао суграђане да чувају оно што имају. Инсталацијом пуњача ми смо препознати као град који иде укорак с временом", нагласио је Ранђеловић.

"Стробери дрво" високо је пет метара и налази се у самом центру града. Поред пуњења мобилних телефона пружа и могућност бежичног интернета.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара