У прекиду железнички саобраћај на барској прузи код Пријепоља

Због квара на контактној мрежи на прузи Пријепоље – Пријепоље Теретна, од ноћас је у прекиду железнички саобраћај на тој деоници барске пруге. Процена је да ће санација пруге трајати до сутра увече.

Квар на контактној мрежи регистрован је ноћас у 00.35, а нестао је и напон на деоници пруге Пријепоље – Пријепоље Теретна, саопштиле су "Инфраструктуре железнице Србије".

Железничка компанија за превоз путника "Србија воз" током ноћи организовала је аутобуски превоз за путнике возова који су саобраћали између Београда и Бара.

Тако су путници који су возом синоћ кренули из Београд за Бар аутобусима превезени из Прибоја до Бијелог Поља, док су путници из воза који је саобраћао из Бара за Београд аутобусима превезени до Прибоја.

Из "Инфраструктура железнице Србије" наглашавају да су њихове екипе на терену и отклањају квар на контактној мрежи на том делу барске пруге.

"С обзиром на то да је потребно поправити возне водове у дужини од око петсто метара, процена је да ће санација трајати до сутра увече, уколико не буде непредвиђених тешкоћа“, наведено је у саопштењу.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво