И овог викенда затвара се центар Београда

Од вечерас у 20 часова, па до понедељка у четири часа, линије ГСП-а радиће по измењеном режиму саобраћаја.

Због одржавања манифестације "22. Београдска ролеријада 2019" биће измењен градски саобраћај и то у периоду од петка од 20.00 часова до понедељка у 04.00 часа.

Ролеријада ће се одржавати у улицама Краља Милана, Теразије и Коларчева, наводи се на сајту ГСП-а.

Линија 22А (Палата Албаније – Трг Славија) неће саобраћати, док ће аутобуси са линије 31 саобраћати на релацији Трг Славија – Коњарник, са ознаком 31Л.

То нису једине најављене измене саобраћаја. Због радова на уклањању кранске дизалице, биће затворен део Таковске улице од Светогорске, до улице 27. марта.

У недељу од 00.00 до 12.00 часова, доћи ће до измене режима рада линија ЈГП-а на следећи начин:

Укида се тролејбуска линија 40 (од првих јутарњих полазака па до 12.00 часова), а успоставља се аутобуска линија 40А (Бањица 2–Звездара) трасом тролејбуске линије 40, осим у зони радова: Кнеза Милоша – Немањина – Ресавска ( у супротном смеру Кнеза Милоша) – Булевар краља Александра – Старине Новака – Цвијићева и даље редовно.

Возила на линији 23, у оба смера ће саобраћати: Кнеза Милоша – Трг Николе Пашића – Дечанска – Браће Југовића – Булевар деспота Стефана и даље редовном трасом.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво