Умерен саобраћај, саветују се чешће паузе

У Србији ће данас саобраћај бити умереног интензитета, а од јутрос на путничким терминалима нема дужих задржавања од 40 минута, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Путничка возила на Гостуну на излазу из земље чекају 40 минута. На теретним терминалима задржавања су дужа.

На Хоргошу на излазу камиони чекају сат и по, на Келебији и на прелазу Бачка Паланка сат времена, а на Батровцима и у Шиду три сата.

Радни дани у летњој туристичкој сезони доносе и мањи број возила на главним путним правцима, међутим, како се ближи почетак нове школске године у наредним данима биће оптерећенији главни путни правци, а посебно они који са планина језера, река, бања или викенд насеља воде ка градовима или већим насељеним местима.

Топло време пратиће возаче и у наредном периоду зато из АМСС препоручују чешће и дуже паузе од вожње, а посебно ако се налазе за воланом у оном најтоплијем делу дана.

На наплатним станицама у Србији нема задржавања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво