Нормализован саобраћај на ауто-путу на југу Србије

На ауто-путу Е-75, после наплатне станице "Прешево", у смеру ка Београду, успостављен је нормалан режим саобраћаја након превртања теретног моторног возила.

Ауто-мото савез Србиje упозорио је возаче да с обзиром на очекивану промену времена, падавине и временске непогоде, буду додатно обазриви у вожњи.

АМСС додаје да се данас очекује умерен саобраћај, без задржавања на наплатним рампама, али подсећа возаче да је на већим бројем деоница на којима је због радова измењен режим саобраћаја.

Према последњим информацијма Управе граничне полиције, на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема задржавања, док теретна возила на излазу из земље на Келебији и Батровцима чекају три сата.

АМС С подсећа да често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске, и тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на граничним прелазима у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво